Suceava câştigă prima manşă

CS Universitatea a deturnat aseara trofeul Cupei Challenge spre Bucovina. Bibirig si compania au dat peste cap calculele hartiei si s-au impus cu 27-25 pe terenul celor de la UCM Resita, in prima mansa a finalei.

In ciuda atmosferei ostile creata de publicul banatean, elevii lui Petru Ghervan au blocat impecabil culoarele spre poarta lui Iulian Andrei, terminand primul sfert de ora al jocului cu un avantaj de doua goluri, scor 7-5. Surprinsi de replica darza a ospetilor, resitenii au prima tresarire de orgoliu si pana in minutul 22 intorc scorul de pe tabela in favoarea lor, 10-8. Finalul primei reprize apartine insa studentilor, care marcheaza trei goluri consecutive si Universitatea conducea la pauza cu 15-13.

Forcingul sucevean a continuat odata cu revenirea de la cabine. Andrei si Pralea au inchis poarta, Adomnicai marcheaza pe contre, si oaspetii se desprind la sase goluri in minutul 40, scor 21-15. Chiar daca au fost mustruluiti serios de pe margine de tehnicianul Aihan Omer, resitenii reusesc sa reduca cu greu din diferenta. Universitatea se impune in final cu 27-25 si devine favorita la cucerirea trofeului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Suceava câştigă prima manşă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*