Suceava are echipă în finala Neymar’s Cup

Family Suceava s-a calificat pentru al treilea an consecutiv la faza nationala a turneului Neymar Jr’s Five Cup, competitie care a reinventat fotbalul de cinci la cinci. Echipa condusa de Costel Pamparau si-a asigurat prezenta la turneul final de la Bucuresti, dupa ce a castigat, sambata, etapa regionala de la Iasi, unde s-a impus in marea finala, cu scorul de 3-0, in fata formatiei Galacticii.

Family Suceava a mizat la turneul zonal al Neymar Jr’s Five pe urmatorul lot de jucatori: Daniel Fartais, Alexandru Grigoras, Iustin Filip, Daniel Paius, Costel Pamparau, Nicolae Ciutac, Alexandru Dragomir si Florin Turineac.

Family Suceava este cea de-a 12-a echipa calificata la turneul final, ultimele patru urmand sa fie desemnate in urma zonalelor de la Chisinau si Constanta.

Neymar Jr’s Five Cup este o competitie care a reinventat regulile fotbalului de cinci la cinci. Astfel, echipele pierd cate un jucator de fiecare data cand primesc un gol, pana cand o echipa ramane fara jucatori sau pana cand s-au scurs cele zece minute regulamentare ale unui meci. În acest an, peste 60 de tari, de pe sase continente, vor gazdui etape de calificare, cu scopul de a gasi cea mai buna echipa care sa obtina trofeul finalei Mondiale, care se va desfasura la Instituto “Projeto Neymar Jr.” din Brazilia, pe data de 21 iulie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Suceava are echipă în finala Neymar’s Cup"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*