Sub semnul prieteniei

Finalul meciului dintre Cetatea şi Delta Tulcea s-a caracterizat printr-o armonie generală. Cel mai interesant moment s-a defăşurat la conferinţa de presă, atunci când antrenorii celor două formaţii şi-au reamintit de perioada în care se întâlneau ca adversari în teren. Antrenorul Cetatii Ioan Radu a rememorat meciul cu Farul de pe Areni, atunci cand sucevenii s-au impus cu 3-0, iar partida a fost televizata. Replica antrenorului tulcean, Constantin Gache, a fost prompta: “Acum traiti din amintiri”.

Meciul cu Tulcea a reprezentat şi un prim pas spre împăcarea dintre galerie şi Ioan Radu. După aproape trei ani, în care actualul tehnician al Cetăţii a fost criticat de fani, sâmbătă, la finalul meciului, suporterii i-au strigat numele lui Ioan Radu.

“Eu incerc sa imi fac datoria cat pot si cu toata inima. Nimeni nu are doar prieteni, dar cine vrea sa aprecieze poate aprecia, cine nu, nu. Nu am facut nimic pentru lucrul asta, ramane sa le multumesc acum pentru sustinere. Le multumesc pentru tot ceea ce fac pentru echipa si sper ca impreuna cu jucatorii sa le rasplatim eforturile lor”, a spus Ioan Radu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sub semnul prieteniei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*