SUA, campioană la minifotbal

Trofeul editiei 2014 a Cupei Mondiale la minifotbal a ajuns in posesia echipei Statelor Unite ale Americii. Formatia condusa de Bogdan Ciotina a castigat competitia desfasurata pe parcursul ultimelor trei saptamani pe terenul complexului Sport Resort de langa sere, dupa ce s-a impus duminica, in marea finala, la loviturile de departajare, cu scorul general de 2-1, in fata Argentinei.

Cele doua formatii au incheiat cele 40 de minute regulamentare de joc la egalitate, scor 1-1. Argentina a deschis scorul in prima repriza prin Repciuc, americanii egaland situatia dupa pauza prin Al. Ivan, dupa ce in prealabil nimerisera in patru randuri barele portii aparate de Sarcinschi. La loteria penaltyurilor, Argentina n-a inscris nici macar un gol, SUA impunandu-se la limita cu scorul final de 2-1.Podiumul competitiei a fost completat de Uruguay, care a trecut in finala mica, cu un spectaculos scor de 8-6, de echipa Australiei.

La festivitatea de premiere de la final, organizatorii competitiei au acordat si câteva premii speciale. Valy Gramada (Argentina) a castigat atat titlul de cel mai bun jucator, cat si diploma de cel mai bun atacant al turneului, Razvan Gavriloaia (SUA) a fost desemnat cel mai bun mijlocas, Razvan Breniuc (Mexic) a luat titlul de cel mai bun fundas, Gabriel Sarcinschi (Argentina) a fost laureat cu titlul de cel mai bun portar, in vreme ce Marius Mihalachi (Uruguay) a castigat titlul de golgheter cu 15 goluri marcate pe parcursul Cupei Mondiale. Nu a fost uitat de organizatori nici Bogdan Cont, arbitrul turneului de la Sport Resort.

SUA a mizat de-a lungul competitiei de la Sere pe urmatorul lot de jucatori: Ciprian Scotnitchi, Nicolae Gliga, Alexandru Ioancea, Alexandru Ivan, Alexandru Burduja, Daniel Cojocari, Bogdan Ciotina, Razvan Gavriloaia, Cristi Braescu, Ionut Tiprigan, Gabriel Istrate, Stefan Craiu, Doru Bejinariu si Adrian Vacariu.

Organizata de Sport Resort, in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Fotbal si siteul GazetaSV.ro, Cupa Mondiala la minifotbal s-a bucurat de sprijinul urmatorilor sponsori: Decathlon, Aqua Carpatica, Cozonac Bujor, Izzy Food, Saunier Duval si Auto Albina. Ziua finala a competitiei a avut parte si de un moment artistic prezentat de fetele de la Bucovina Dance Studio. Gazda competitiei, complexul Sport Resort, este situat pe strada Apeductului, langa sere, si beneficiaza de cel mai mare teren sintetic in aer liber din Suceava.

Vezi o galerie foto aici!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "SUA, campioană la minifotbal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*