„Studentii” sunt optimisti

Handbalistii suceveni sunt optimisti inainte de startul in noul sezon al Ligii Nationale de handbal masculin. Desi in ultimul meci, Pandurii Tg. Jiu s-au impus lejer, scor 35-27, “studentii” sunt convinsi ca altfel va decurge jocul in campionat.

Razvan Gavriloaia si-a amintit de ultimele intalniri cu gorjenii din sezonul trecut, atunci cand Universitatea si-a adjudecat 3 puncte din 4 posibile: “Anul trecut am facut egal acolo, iar acasa i-am batut. Chiar daca s-au intarit si sunt mai puternici, noi suntem omogeni si credem ca ne putem intoarce cu toate punctele”.

Extrema dreapta a Universitatii considera ca echipa suceveana porneste ca favorita in meciul de sambata, desi adversarii s-au intarit serios in presezon.

“O victorie ar fi o supriza pentru ei, pentru noi nu are de ce sa fie o supriza. Ne-am clasat mai bine sezonul trecut, avem moralul mai bun si mergem oriunde sa castigam. Daca pe terenurile unor echipe mai puternice ca Steaua s-au Constanta avem unele dubii, pe terenul echipelor de valori egale, luptam pentru victorie”, a conchis Razvan Gavriloaia.

De cealalta parte, Bogdan Soldanescu atrage atentia asupra distantei destul de mari pana la Targu Jiu dar si a atuurilor pe care le are echipa gorjeana.

“Noi speram sa venim cu ambele puncte de acolo. Drumul este lung, este obositor, dar speram speram sa facem fata acestui joc. Publicul de acolo pune o presiune pe adversari destul de mare, dar eu cred ca se poate castiga la Tg Jiu. Principalul lor atu il reprezinta jocul combinativ. La 9 metri joaca foarte bine, cei doi nou-veniti, cubanezul si croatul, sunt foarte buni. Cu asta ne-au batut si la Bucuresti, pe langa unele greseli ale noastre” a spus Bogdan Soldanescu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *