„Studenții” își joacă șansa

csu - timisoara petrea

În ultimul joc din play-out-ul Ligii Naţionale de handbal masculin, echipa locală, CSU Suceava, primeşte miercuri, de la ora 18:00, în sala LPS, vizita Politehnicii Timişoara. Handbaliştii suceveni sunt obligaţi să câştige partida pentru a mai spera la evitarea retrogradării.

Jucătorii pregătiţi de Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu regretă situaţia în care a ajuns gruparea suceveană, dar nu şi-au pierdut speranţa că se pot menţine în Liga Naţională.

„Venim după două meciuri destul de grele, pe care le-am pierdut la limită, iar şansele noastre de a rămâne în Liga Naţională au scăzut destul de mult. Din păcate, acum stăm la mâna rezultatelor. În primul rând trebuie să câştigăm meciul cu Timişoara şi să sperăm că Târgu Jiu va scoate maxim un punct din cele două meciuri pe care le mai au de disputat. Jocul cu Timişoara va fi destul de greu, chiar daca ei şi-au asigurat deja menţinerea în Liga Naţională. Formează o echipă puternică, care luptă pentru orice minge, dar sper ca noi să fim mai determinaţi şi să câştigăm toate cele trei puncte”, a declarat Alin Petrea.

Cristian Aldica este de părere că înfrângerile din ultimele etape au fost cauzate de lipsa de experienţă a “studenţilor”, care a fost decisivă pe finalul meciurilor: “Sper să reuşim să facem un joc cât mai bun pentru că avem nevoie de cele trei puncte. Am pierdut ultimele două meciuri la limită pentru că nu am reuşit să gestionăm bine finalul. Am avea maximă nevoie de aceste trei puncte şi, chiar dacă stăm la mâna altor rezultate, sper să reuşim să ne menţinem în prima ligă.”

Antrenorul echipei locale de handbal, Răzvan Bernicu, este de părere că elevii săi au avut evoluţii bune, ţinând cont de accidentarile apărute în cadrul lotului pe final de campionat.

“În ultimele trei meciuri am jucat fără 5-6 jucători de bază, dar, chiar şi asa, băieţii au compensat prin dăruire şi mobilizare. Au fost meciuri strânse, pierdute la limită, şi, dacă ne uităm în compania cui am pierdut şi ce jucători au echipele respective, eu zic că ne-am achitat bine de sarcini. Este frustrant pentru că am fost la un pas să scoatem rezultate pozitive. Din nefericire am ajuns la mâna rezultatelor. Mai este o şansă şi trebuie să ne agăţăm de ea. Atât timp cât nu este pierdut totul, trebuie să credem până la capăt, să ieşim cu capul sus de pe teren şi să fim mulţumiţi pentru că am dat totul”, a declarat tehnicianul sucevean.

Întâlnirea dintre CSU Suceava şi Politehnica Timisoara va fi arbitrată de Adrian Dima din Galaţi şi Liviu Gheorghiu din Vaslui.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Studenții” își joacă șansa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*