„Studentii” il felicita pe Ghervan

Numirea lui Petru Ghervan in functia de antrenor principal al Echipei Nationale i-a entuziasmat pe componentii Universitatii. Handbalistii in frunte cu Leonard Bibirig l-au felicitat pe noul selectioner si au remarcat evolutia acestui sport in Suceava.

Primul care a tinut sa il felicite pe Petru Ghervan a fost chiar antrenorul Leonard Bibirig: “Ii urez success domnului profesor Petru Ghervan in noua functie. Totodata le trasmit celor doi jucatori de la CSU Suceava care fac parte din lotul largit (n.r. Cristian Adomnicai si Cristian Bursuc), sa munceasca mult si sa ajunga intre componentii de baza ai lotului national”, a afirmat Leoanrd Bibirig.

Portarul Iulian Andrei este de pare ca instalarea lui Petru Ghervan la carma Nationalei, dovedeste odata in plus ca handbalul sucevean se afla pe o panta ascendenta.

“Este un lucru foarte mare ca Suceava sa aiba un antrenor principal la Echipa Nationala. Sper sa fie mai bine pentru noi, sa fim mai bine vazuti. In plus este bine pentru imaginea dumnealui. Avem si noi un merit, ne-am ajutat reciproc. Oricum, Suceava a ajuns in cupele europene, acum are si un selectioner, se vede ca handbalul se ridica la noi”, a spus Andrei.

Pivotul Ioan Tcaciuc nu considera ca sansele sucevenilor sa ajunga la Nationala au crescut odata cu instalarea unui sucevean pe banca tehnica a tricolorilor: “Eu nu am mai auzit ca Suceava sa aiba un antrenor la un lot national de seniori. Asta spune totul. Nu cred insa ca daca antrenorul este de aici, automat vor ajunge jucatori de la Universitatea la Nationala”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close