Studenti eminenti

Componentii echipei locale de handbal continua sa primeasca distinctii pentru calificarea in finala Cupei Challenge. Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava este ultima institutie care a hotarat sa ii premieze pe Bibirig si Compania pentru performanta obtinuta in acest an. De asemenea, toti sucevenii care doresc sa se intalneasca cu jucatorii Universitatii pentru a-i felicita sunt invitati astazi la ora 19:00, la Auditorium.

Dupa ce primarul Ion Lungu le-a acordat diplome de excelenta, handbalistii suceveni vor fi rasplatiti si de institutia careia ii poarta numele. Rectorul Universitatii, Adrian Graur, a anuntat ca ii asteapta pe jucatori miercuri de la ora 19:00 la Auditoriumul “Joseph Shmidt” pentru a-i felicita oficial pentru calificarea in finala Cupei Challenge. In cadrul festivitatii de premiere, componentii clubului de handbal vor primi cate o medalie de aur pentru merite deosebite in sport, din partea Senatului Universitatii “Stefan cel Mare”.

Universitatea “Stefan cel Mare” este al doilea finantator al echipei locale de handbal dupa Primarie. Administratia locala a asigurat in sezonul recent incheiat 45% din bugetul echipei Universitatea, Ministerul Educatiei prin Universitatea Stefan cel Mare – 30%, Consiliul Judetean Suceava – 15%, iar 10 % din buget a fost realizat prin contracte cu companii private.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Studenti eminenti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*