Studenţii sunt precauţi

Prudenţa este cuvântul de ordine în vestiarul echipei Universitatea înainte de meciul de sâmbătă cu CSM Medgidia. “Studenţii” şi-au studiat adversarii şi anunţă că îi vor trata cu seriozitate maximă.

Adversara de sâmbătă a Universităţii, CSM Medgidia, era considerată ca şi retrogradată înainte de startul campionatului. Dobrogenii au surprins însă în primele două etape, reuşind să câştige cu Timişoara, iar la Cluj au pierdut greu.

“Dupa parerea mea cei din Timisoara si Cluj i-au tratat de sus si au considerat ca vor avea un meci usor, cu adversari care nu se ridica la nivelul lor. Au gresit, insa speram ca noi sa nu facem aceeasi greseala. Am facut mai multe vizionari in care am urmarit adversarii. Punctele lor forte ar fi interul stanga si centrul. Joaca foarte mult cu angajari la pivot”, a declarat interul Universitatii, Sergiu Zvanciuc.

Sergiu Zvanciuc a fost susţinut în declaraţii de colegul său, Florin Acatrinei: “Este un meci foarte greu tinand cont ca joaca si acasa. Se mobilizeaza foarte bine si au publicul de partea lor. In plus, au nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare”.

Acatrinei a fost unul dintre remarcaţii perioadei precompetiţionale, iar acum încearcă să devină o piesă importantă în angrenajul primei echipe.

“Sper sa imi mentin si sa imi imbunatatesc forma care am aratat-o in acele turnee. Vreau sa imi ajut echipa cat pot si sper sa fie anul in care sa ma impun la prima echipa”, a spus Florin Acatrinei.

Pentru meciul de la Medgidia, antrenorul Leonard Bibirig nu se confruntă cu probleme majore de efectiv, singurele absenţe rămânând Mădălin Ţuţu şi Marius Ignat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Studenţii sunt precauţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*