Studenții salută alegerea FRH

Handbalistii suceveni au salutat iminenta numire a lui Petru Ghervan in functia de director tehnic al echipelor nationale de handbal ale Romaniei. “Trebuie sa fie foarte mandru de aceasta numire, ii uram multa bafta si sa duca echipele nationale acolo unde le este locul, adica la turneul final. Este o alegere buna a federatiei, pentru ca domnul Ghervan stie cu ce se mananca handbalul. Nu cred ca se gasea un om mai potrivit pentru acest post”, a declarat portarul Iulian Andrei.

Goalkeeperul sucevean a fost completat de Georgica Cantec, actualul inter de la Universitatea cochetand in trecut cu nationala de tineret Romaniei. “Sper ca domnul Ghervan sa faca treaba buna in aceasta functie, pentru ca, in ultimul an, nationala nu a mai fost unde trebuie”, a adaugat Georgica Cantec.

“Studentii” au primit cu entuziasm si vestea venita dinspre conducere, conform careia, in cel mai scurt timp, isi vor primi o parte din restantele salariale. “Ne asteptam sa vina banii. De altfel, am fost anuntati ca o sa primim o parte din salarii. Nu stim cat exact, dar suntem bucurosi ca se achita restantele si sper ca acest lucru sa ne afecteze doar in bine jocul”, a declarat Bogdan Soldanescu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Studenții salută alegerea FRH"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*