Stroieşti – Iacobeni: 1-4

“Minerii” incep tare meciul, iar dupa primele 13 minute scorul este 2-0 pentru oaspeti prin dubla “primarului” Irimia. Vointa mai echilibreaza jocul si au sansa sa reduca din diferenta la jumatatea primei reprize, dar Velniceriu tinteste bara cu un sut de la marginea careului. Tot bara se opune golului 3 al oaspetilor, in minutul 31, la sutul lui Botezatu. Acelasi Botezatu mai are o sansa de gol 2 minute mai tarziu, dar voleul sau este respins cu greu de catre Rotariu. Rusu ii refuza Hattrick-ul lui Irimia, cand scoate sutul acestuia de pe linia portii.

Pauza este de bun augur pentru gazde, care marcheaza imediat dupa reluare prin Morosan, profitand de o greseala a portarului Tunsu. Acest gol este doar un foc de paie, deoarece Chira marcheaza in minutul 53 cu o lovitura superba de cap dupa o centrare venita din corner. Oaspetii continua atacurile, dar defensiva si Rotariu isi fac bine treaba, iar scorul nu ia proportii. Dan Bostan pune “cireasa de pe tort” cu 10 minute inainte de final marcand pentru 4-1 cu o lovitura de cap din centrarea lui Irimia.

Prin aceasta victorie Minerul isi pastreaza avansul de 2 puncte fata de Bucovina Fratautii Noi, urmand ca meciul direct din penultima etapa sa hotarasca campioana. Vointa continua sa se zbata in zona retrogradarii, ramanand cu 26 de puncte pe locul 12 la egalitate cu Florconstruc Patrauti si la 3 puncte avans fata de Avantul Volovat.

Vointa Stroiesti: Rotariu-Crainiciuc N.-Chirila-Rusu-Crainiciuc C-Tirnovan-Rusti-Turca-Barbaros-Velniceriu-Morosan. Au mai jucat Stanciu si Sulea.

Minerul Iacobeni: Tunsu-Chira-Ivan R.-Ciurla C.-Ciurla An.-Nemes-Mitruc-Botezatu-Irimia-Bostan-Iuga. Au mai jucat:Duman, Chelariu, Dascalu si Ivan M.

redactor: Adrian Ostaficiuc
foto: https://picasaweb.google.com/108668128237703925940/VointaStroiestiMinerulIacboeniSeniori

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Stroieşti – Iacobeni: 1-4"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*