Știința București – CSM Suceava: 3-1

CSM Suceava ramane fara victorie in acest an, dupa ce a luat un singur set, scor 1-3, in meciul pe care l-a disputat sambata, pe terenul Stiintei Bucuresti, in cadrul etapei a VIII-a din sezonul regulat al Diviziei A2 la volei masculin.

Fara aportul experimentatului Sasu, tinut pe banca din cauza unei accidentari la deget, formatia suceveana a cedat primele doua seturi in fata viceliderului seriei de est. Chiar daca a revenit in meci odata cu actul trei, pe care si l-a adjudecat dupa o revenire spectaculoasa cu 26-24, formatia condusa de Tudor Orasanu a pierdut apoi setul patru si intalnirea din Capitala cu 1-3 la general.

Cu exceptia lui Sasu, am inceput meciul in formula de baza, dupa care, vreme de doua seturi si jumatate, l-am data sansa tinerilor sa joace. Cazacu chiar a debutat la nivelul diviziei secunde si s-a descurcat bine. Acesta e mare castig dupa acest meci”, a spus antrenorul Tudor Orasanu.

CSM Suceava a mizat pe urmatorii jucatori: Hutuleac, Pietraru, Lupuleasa, Orasanu, Rata, Gontariu, Mihut, Verciuc, Buhu, Buiciuc, Streanga si Cazacu.

Rezultatele etapei a VIII-a:
VCM Piatra Neamt – CSM Ramnicu Sarat: 3-0
Rapid Bucuresti – CTF Mihai I Bucuresti: 3-0
Stiinta Bucuresti – CSM Suceava: 3-1

Echipa M V I Set Pct.
1. Rapid Bucuresti 8 7 1 23-5 21
2. Stiinta Bucuresti 8 7 1 22-7 20
3. VCM Piatra Neamt 8 6 2 20-8 19
4. CSM Suceava 7 2 5 9-16 6
5. CTF Mihai I Bucuresti 7 1 6 4-19 3
6. CSM Ramnicu Sarat 8 0 8 1-24 0

In runda urmatoare, CSM Suceava va primi sambata, in sala Unirea, replica liderului la zi al clasamentului seriei de est a Diviziei A2, Rapid Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Știința București – CSM Suceava: 3-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*