Bacău – CSU Suceava: 41-30

Stiinta Bacau - CSU Suceava

CSU Suceava a pierdut cu scorul de 41-30 (17-17) meciul amical disputat astăzi pe terenul vicecampioanei Ştiinţa Bacău. Cei mai buni marcatori ai echipei sucevene au fost Trifkovic şi Davidovic, cu câte şapte goluri marcate.

Handbaliştii suceveni au început foarte bine meciul şi s-au distanţat în debutul întâlnirii la patru goluri, scor 6-2. Treptat, gazdele au echilibrat jocul, iar pauza a găsit cele două formaţii la egalitate, scor 17-17. Soarta meciului a fost decisă în startul reprizei secunde, când băcăuanii au luat un avans de 5 goluri. Antrenorii Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu au rulat apoi tot lotul, iar Ştiinţa Bacău s-a impus în final cu scorul de 41-30.

“Am vrut să facem un meci de pregătire pentru a intra în ritm înaintea partidei cu Pandurii Târgu Jiu. A fost un joc bun, a revenit Tcaciuc chiar dacă nu este recuperat 100% şi am folosit mai mulţi tineri care pâna acum nu au prea prins prima echipă. Este bine că după meciul de astăzi nu au apărut accidentari şi important este să recuperăm o parte dintre jucătorii accidentaţi pentru etapa de pe 8 noiembrie”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

CSU Suceava: C. Tcaciuc, Spiridon, Manea – Trifkovic (7 goluri), Davidovic (7), Gavrilovic (5), Sandu (4), Bursuc (2), Costea (2), Beleaev (2), Robanu (1), Alexa.

Formaţia suceveană nu a mizat în meciul de la Bacău pe şase jucatori. Popovici a acuzat o uşoara problemă medicală, Petrea, Eros, Preda şi Tîrzioru sunt accidentaţi, iar Burlacu este plecat în cantonament cu Echipa Naţională de tineret a României. De cealaltă parte, din lotul băcăuanilor au lipst cei patru handbalişti convocaţi la echipele naţionale, Iancu, Tokic, Johannson şi Pinnonen, dar şi Alonso, care este accidentat.

Handbaliştii suceveni reiau meciurile oficiale pe data de 8 noiembrie, cand vor primi pe teren propriu, de la ora 17.00, vizita celor de la Pandurii Târgu Jiu.

foto: Victor Eugen Mihai

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bacău – CSU Suceava: 41-30"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*