Stewarzi de lux pe Areni

Muncipalitatea vrea să sporească siguranţa cetăţenilor în locurile publice, în special pe stadioane.

Astfel, pentru a stârpi orice act de tulburare a liniştii publice pe Areni, mai marii primăriei locale au militat iniţial pentru angajarea unor stewarzi care au absolvit academiile de agenţi de pază din Marea Britanie în anii ’80, când, în jurul stadionelor din Hexagon, se duceau adevărate lupte de stradă în numele fotbalului.

Cum însă, nu s-au găsit bani pentru astfel de achiziţii, şeful domeniului public a decis să trimită un lot de circa 30 de flăcăi suceveni care să fure meserie de pe străzile din Londra. Într-o prima fază, grupul a cules informaţii despre comportamentul şi psihologia huliganilor echipei West Ham United, denumiţi “ciocănarii”.

Având în vedere afluxul de suporteri ce şi-au anunţat prezenţa la meciurile echipei locale Rapid Suceava, în fruntea plutonului de stewarzi de pe Areni va fi numită o mână forte: agentul şef cu cinci stele în grad de comandor Niculai. Acesta va avea ca unică misiune să pună pumnul în gură celor 13 spectatori, dintr-un total de 14, care sunt arhicunoscuţi în tribune pentru flegmele şi injurile sincere şi repetate aduse lui Ioan Radu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Stewarzi de lux pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*