Stejarul Cajvana, noua campioană la futsal

Stejarul Cajvana este noua campioana judeteana la futsal. Echipa condusa de Petrica Puiu si Ion Lupastean a castigat trofeul celei de-a patra editii, dupa ce s-a impus duminica seara, in ultimul act al turneului final gazduit de sala „Dumitru Bernicu” din Suceava, la loviturile de departajare, cu scorul general de 3-2, in fata celor de la Juniorul Suceava. Cele doua finaliste au incheiat cele 40 de minute regulamentare de joc la egalitate, dupa ce Stejarul a deschis scorul inainte de pauza prin Max Soldan, iar Juniorul a egalat in repriza secunda prin Nicu Ciutac. La penalty-uri, cei din Cajvana au executat perfect primele doua lovituri de la 7 metri, in timp ce Juniorul a ratat doua din trei.

Stejarul Cajvana a mizat pe urmatorul lot de jucatori: Ilie Tofan, Vasile Negruseri, Vasile Savu, Max Soldan, Vica Savu, Nicu Soldan, George Tomescu, Vasile Andreica, Ion Lupastean, Onut Cernovschi, Isaac Gurau si Nicolae Gurau. Antrenorul echipei: Ion Lupastean. Finantatorul echipei: Petrica Puiu.

Grupa A:
CS Gura Humorului – Zimbrul Siret 0-4
Viitorul Liteni – Juniorul Suceava 2-2 (2-4, d.p)
Viitorul Liteni – Zimbrul Siret 3-1
Juniorul Suceava – CS Gura Humorului 2-0
CS Gura Humorului – Viitorul Liteni 0-3
Zimbrul Siret – Juniorul Suceava 0-1

Grupa B:
Academica Galanesti – Progresul Fratautii Vechi 4-1
Stejarul Cajvana – Siretul Dolhasca 6-1
Stejarul Cajvana – Progresul Fratautii Vechi 4-0
Siretul Dolhasca – Academica Galanesti 2-1
Academica Galanesti – Stejarul Cajvana 4-1
Progresul Fratautii Vechi – Siretul Dolhasca 3-7

Finala:
Stejarul Cajvana – Juniorul Suceava 1-1 (3-2, d.p.)

Meciurile au fost arbitrate de brigada Vasile Tacu – Ghita Ignatescu, asistenta medicala fiind asigurata de Laurentiu Harip. Premierea castigatorilor a fost oficiata de presedintele AJF, Ciprian Anton, si de vicele Aurel Constantin. Stejarul Cajvana este a patra echipa diferita care a devenit campioana judeteana, dupa CSM Bucovina Radauti, Viitorul Adancata si Viitorul Liteni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Stejarul Cajvana, noua campioană la futsal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*