„Steaua e favorita”

Extrema dreapta a Universitatii, Razvan Gavriloaia, considera ca adversara de sambata a echipei sale este favorita la victorie, datorita valorii superioare.

“Meciul de sambata este unul foarte greu pentru noi, in istoria ultimilor ani am avut mereu probleme cu Steaua. Valoarea jucatorilor adversi ii recomanda ca favoriti. Speram sa ne mentinem in ritm pana la final, unde inspiratia sa decida jocul in favoarea noastra “ a spus Gavriloaia.

Handbalistul sucevean este pe locul 10 in topul marcatorilor din Liga Nationala de handbal masculin, cu 23 de reusite.

“Ma bucur ca am reusit sa marchez cat mai mult, dar golurile sunt date pe faze de joc cu intreaga echipa, doar meritul finalizarii poate e al meu” declara cu modestie jucatorul.

Gavriloaia considera cu tarie ca infrangerea suferita in fata Constantei ii motiveaza pe colegii sai in meciul cu Steaua.

“Cu HCM-ul a fost un meci bun, dar nu ne-a ajutat soarta sa luam si puncte. Desi meciul cu Steaua va fi televizat, pe noi ne motiveaza miza partidei – cele doua puncte puse in joc. Ar fi bun si un egal, dar vrem sa recuperam ambele puncte pierdute acasa in etapa trecuta” a mai spus jucatorul Universitatii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Steaua e favorita”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*