Start în returul Ligii a III-a

După aproape patru luni de pauză, la sfârşitul acestei săptămâni se reiau meciurile din cadrul Ligii a III-a la fotbal. În prima etapă a returului, Rapid Suceava primeşte vineri, pe stadionul Areni, vizita grupării ABC Stoicescu.

La finalul primei jumătăţi de campionat, buzoienii sunt pe poziţia a 13-a în clasament, cu 12 puncte acumulate. Oaspeţii de vineri au un bilanţ dezamăgitor în meciurile din deplasare, pe parcursul returului reuşind să se întoarcă cu doar două puncte de pe teren străin. Principala problemă a Rapidului înaintea partidei de vineri o reprezintă terenul de joc.

“Suntem gata de start. Avem un lot bun, suntem acoperiţi pe toate posturile şi trebuie să începem anul cu o victorie pentru a lăsă o impresie bună. Din păcate, nu am putut să ne pregătim deloc pe stadionul Areni, pentru că gazonul nu ar fi rezistat mai mult de jumătate de oră. Primele etape vor fi foarte grele pentru noi. În poziţia în care suntem va trebui să construim, să atacăm, şi va fi dificil să reuşim asta pe terenuri grele”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

În turul campionatul Rapid Suceava s-a impus pe terenul buzoienilor cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Sumanariu, Golofca şi Ionesi (foto). Ultimul nu se mai regăseşte în actualul lot al Rapidului, renunţând din cauza serviciului. Pentru jocul de vineri antrenorul Bogdan Tudoreanu nu va putea conta nici pe Hrimiuc şi Cornea, cei doi fundaşi fiind accidentaţi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Start în returul Ligii a III-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*