Start în Divizia Naţională

După 11 ani în care a evoluat pe prima scena a rugby-ului românesc, CSM Bucovina se întoarce la sfârşitul acestei săptămani în campionatul eşalonului secund. Echipa pregătită de Constantin Vlad întâlneşte duminică, în deplasare, Stejarul Buzău, în cadrul primei etape a Diviziei Naţionale.

Echipa locală de rugby abordeaza sezonul 2011 al eşalonului secund cu 20 de jucători sub 22 de ani şi cu doar doi peste 30 de ani. Înainte de startul campionatului, CSM Bucovina a susţinut cinci partide de verificare, din acest punct de vedere beneficiind de o pregătire superioară celei din urmă cu un an.

“Cu sprijinul CSM Suceava, am reusit sa facem o pregatire mai buna fata de anul trecut. Am solicitat sa jucam toate meciurile duminica pentru ca multi sportivi ar fi trebuit sa se invoiasca vinerea de la scoala sau de la serviciu pentru a face deplasarea. Avem o echipa tanara, iar jucatorii trebuie sa obtina “permisul de circulatie in teren”. Niciodata Suceava nu a avut o echipa cu o medie de varsta atat de mica. Sper sa reusim sa ii tinem pe toti si sa nu se mai intample ca anul trecut, cand am pierdut nu mai putin de 18 jucatori. Despre formatia din Buzau nu stim prea multe pentru ca nu ne-am intalnit de multa vreme, am aflat doar ca au un sponsor puternic. Pe mine ma intereseaza, insa, doar ca noi sa ne facem jocul. Mergem la victorie si asta vreau sa inteleaga jucatorii nostri. Nu mai jucam cu Baia Mare, Steaua sau Dinamo, asa ca putem castiga orice meci”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Pentru jocul de duminică din lotul sucevenilor nu vor face parte Hamciuc şi Ţurcanu, ambii fiind încă nerefăcuţi după accidentările suferite în sezonul trecut.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Start în Divizia Naţională"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*