Start în Divizia A1

După o pauză de 13 ani, echipa locală de volei joacă din nou în primul eşalon. În prima etapă a Diviziei A1, CSMU LPS Suceava înfruntă sâmbătă, în deplasare, Steaua Bucureşti.

Promisiunile finanţatorilor echipei de volei după turneul de promovare nu s-au mai concretizat. Victor Pancu abordează sezonul 2010-2011 cu un lot mai subţire chiar şi decât cel de anul trecut, când Suceava juca în eşalonul secund. Asta pentru că Suson s-a întors la Unirea Dej, echipă de care aparţine, în vreme ce Someşan nu şi-a revenit după accidentarea la genunchi. Mai mult, sucevenii nu au reuşit să dispute decât 4 meciuri de verificare, în condiţiile în care antrenorul Victor Pancu şi-a propus 10 partide amicale.

“Înaintea începerii campionatului moralul este satisfăcător. Am înţeles situaţia, băieţii sunt mobilizaţi şi încercăm să facem o surpriză cu Steaua. Este foarte greu, dar vom vedea la faţa locului ce se va întâmpla”, a declarat Victor Pancu.

Faţă de anul trecut, în lotul echipei locale de volei se găsesc câteva nume noi. Trăgătorul secund, Robert Petraru(foto), a fost primul jucător care s-a alăturat formaţiei CSM Suceava. Sucevean la origine, Petraru a făcut parte din lotul naţional de juniori, iar în sezonul trecut a evoluat la prim-divizionara Torpi Tîrgu Mureş. Tinerii Radu Prelipcean, Ciprian Pădurariu, Cosmin Andone şi Ştefan Lupu sunt ceilalţi jucători cu care antrenorul Victor Pancu şi-a completat lotul.

“Am completat lotul cu jucători tineri, gândindu-ne şi la viitorul nostru. Sperăm să crească în valoare, iar în retur să îi putem folosi. Dacă scăpam anul acesta de retrogradare, anul viitor eu zic că va fi mai uşor”, a mai spus antrenorul sucevean.

Meciul dintre Steaua Bucureşti şi CSMU LPS Suceava contează pentru prima etapă a Diviziei A1 şi va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Start în Divizia A1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*