Start in play-out

Echipa locala de rugby debuteaza sambata in play-out-ul Diviziei Nationale de Rugby. In prima etapa din turneul pentru evitarea retrogradarii CSM Bucovina intalneste pe terenul din complexul “Unirea”, liderul CSM Bucuresti.

Aflata pe ultimul loc al clasamentului, cu un singur punct acumulat in cadrul sezonului regulat, echipa suceveana are putine sanse de a evita retrogradarea. CSM Bucovina si CSM Bucuresti s-au mai intalnit in doua randuri in acest campionat, de fiecare data castig de cauza avand formatia bucuresteana. Asa cum a anuntat, antrenorul Constantin Vlad va incepe intinerirea echipei in aceasta vara. Astfel, in meciul cu bucurestenii, la echipa locala de rugby vor debuta juniorii Florea, Constantineanu si Pentiuc.

Meciul dintre CSM Bucovina si CSM Bucuresti va avea loc sambata, de la ora 10:00 pe stadionul Unirea. Partida ar fi trebuit sa se dispute in urma cu o saptamana, insa jocul a fost reprogramat la solicitarea oaspetilor, care au avut mai multi jucatori la loturile nationale de rugby.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Start in play-out"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*