Sprijin pentru Leonard Bibirig

Conducerea clubului Universitatea Suceava a decis sa-si intareasca staff-ul. Astfel, incepand de saptamana viitoare, actualul tehnician, Leonard Bibirig va colabora pe banca tehnica a “studentilor” cu Stelian Bursuc(foto).

Rezultatele inregistrate de echipa locala de handbal in ultima perioada i-a facut pe oficialii Universitatii sa se gandeasca la reformarea organigramei tehnice. Petru Ghervan a marturisit ca, inca din luna februarie, s-au purtat discutii cu patru antrenori pentru a-i aduce lui Leonard Bibirig un partener pe banca tehnica.

“In urma discutiilor cu cei din conducerea clubului si cu jucatorii am stabilit ca este nevoie sa aducem anumite ameliorari la nivelul bancii tehnice. Suntem practic singura echipa din Liga Nationala care are un singur antrenor, care pe deasupra este si tanar. Am facut o lista cu patru antrenori care ar fi fost capabili sa vina sa imbunatateasca sau sa sprijine activitatea la nivelul pregatirii tehnice a jucatorilor nostri. In cele din urma, in urma discutiilor pe care le-am purtat miercuri seara, a ramas ca Stelian Bursuc sa vina incepand de luni la antrenamente. Echipa trebuie luata din mers si impreuna cu Leonard Bibirig vom vedea ce atributiuni va avea fiecare. Leonard Bibirig si-a manifestat disponibilitatea sa cedeze locul oricand ar fi nevoie, insa important este sa avem stabilitate si sa nu provocam perturbari bruste, care sa aduca mai mult rau decat bine”, a declarat Petru Ghervan.

In varsta de 49 de ani, Stelian Bursuc s-a specializat in ultima perioada pe sectorul juvenil, reusind ca in ultimii 8 ani sa castige cinci titluri nationale cu juniorii de la LPS Piatra Neamt. Printre jucatorii crescuti de tehnicianul nemtean se numara fratii Sabin si Marius Igant, Florin Dospinescu si fiul sau, actualul centru al Universitatii, Cristian Bursuc. La nivel de seniori, Stelian Bursuc a condus din postura de principal formatia LPS Piatra Neamt, iar apoi a colaborat cu Aihan Omer pe banca Savinestiului si cu Gabriel Armanu la Stiinta Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sprijin pentru Leonard Bibirig"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*