Sportul, o sperietoare pe Areni

Cetatea se resemneaza de la o etapa la alta cu statutul de “echipa mica”. Indiferent de adversarul care poposeste pe Areni, dinspre banca tehnica se aude aceiasi placa, una in care formatia suceveana e un etern outsider, iar adversara se numara mereu printre candidatele la promovare. Ultima echipa care a bagat frica in antrenorul Ioan Radu este Sportul Studentesc, “gasca nebuna” fiind in opinia pricipalului de pe Areni o formatie care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Mi-e frica de echipa Sportul Studentesc, in totalitate. Este o formatie care nu mai are nevoie de prezentari, fiind bine cunoscuta forta lor de joc. Daca ar fi sa-mi fie frica de ceva la echipa noastra, ar trebui sa-mi fie frica de dorinta jucatorilor, dar nu cred ca se pune problema sa existe vreun jucator care sa nu-si doreasca sa castige cu Sportul. Trebuie sa tinem insa cont de diferenta de valoare dintre noi si ei. Acesta este un aspect obiectiv pe care nu-l putem modifica”, a declarat Ioan Radu, in cadrul conferintei de presa de astazi.

Tehnicianul sucevean crede ca Sportul Studentesc vine sambata la Suceava cu gandul la un succes care sa-i relanseze in cursa pentru promovare, toata suflarea de pe Areni fiind constienta ca “alb-albastrii” vor avea o misiune extrem de dificila contra “gastii nebune”.

Toata lumea isi da seama ca ne asteapta un meci foarte greu. Sportul este de ani buni o echipa redutabila, care a lansat mereu jucatori de valoare catre Liga I. Si in acest sezon, au ca obiectiv promovarea si probabil isi pun sperante ca odata cu jocul de la Suceava sa reintre in ecuatia promovarii. Asadar, avem foarte multe argumente care ne duc cu gandul la un joc foarte greu, dar sigur ca avem sansa noastra si incercam sa o fructificam” a incheiat Ioan Radu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sportul, o sperietoare pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*