Sporting s-a retras din L3

Aurel Constantin

Judetul Suceava a ramas cu doar doua echipe in Liga a III-a. Confruntata cu mari probleme financiare, Sporting Suceava si-a anuntat retragerea din campionat. Inevitabilul s-a produs astazi, cand presedintele Aurel Constantin a instiintat Federatia ca “alb-verzii” nu vor participa in sezonul 2014/2015 al Ligii a III-a.

Am luat decizia sa retragem echipa din campionat dupa ce am vazut componenta seriei noastre. Ar fi trebui sa jucam la Zagon, Sfantu Gheorghe sau Miercurea Ciuc. Sunt deplasari lungi si prea costisitoare pentru noi. Speram ca in viitorul sezon sa putem sa ne inscriem in Liga a IV-a. Pana atunci, clubul Sporting va activa la nivel de copii si juniori. Nu ne-am desfiintat, doar am renuntat deocamdata la echipele de seniori. Jucatorii au devenit liber de contract si pot pleca oriunde doresc ei fara pretentii financiare din partea noastra”, a declarat presedintele Aurel Constantin.

In urma retragerii celor de la Sporting Suceava, in Seria I a Ligii a III-a au ramas doar 13 echipe: FC Pojorata, Bucovina Radauti, Kosarom Pascani, Petrotub Roman, Cetatea Targu Neamt, Stiinta Miroslava, Ceahlaul II Piatra Neamt, Aerostar Bacau, FC Zagon, Sporting Liesti (Galati), FC Papauti, FK Csikszereda Miercurea Ciuc si Sepsi Sfantu Gheorghe. Una singura va retrograda direct la sfarsitul viitorul sezon.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting s-a retras din L3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*