Sporting rămâne sus

Sporting Suceava rămâne în lupta pentru supremaţie în Campionatul Naţional de Juniori Republicani B, dupa ce s-a impus duminică, cu scorul de 6-3, în faţa grupării CSŞ Botoşani, într-un meci desfăşurat pe stadionul Areni şi care a contat pentru runda a V-a. Echipa pregătită de Ciprian Anton şi-a trecut în cont a patra victorie stagionala prin golurile semnate de Nichitoaia (2), Gâscă (2), Ioancea şi Colesniuc, sucevenii asigurându-şi înca din prima repriza un avantaj de trei reuşite.

În meciul rezervat grupelor de juniori A, formaţia celor de la Sporting, condusă de pe margine de Aurel Constantin a obţinut doar un rezultat de egalitate, scor 3-3, în compania celor de la CSŞ Botoşani, golurile sucevenilor fiind înscrise de Andronicescu şi Avrămia, ultimul reuşind o dublă.

Cealaltă grupare locala înscrisă în competiţie, LPS Suceava, a avut zi de pauză în etapa de duminică. În runda următoare, programata joi, 14 octombrie, Sporting Suceava se va deplasa pe terenul formaţiei Politehnica Iaşi, în timp ce echipele de la LPS Suceava vor evolua în fieful celor de la LPS Roman.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting rămâne sus"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*