Sporting lupta pentru locul III

Sporting Suceava va disputa astazi de la ora 17:00 la Mogosoaia, finala mica a Campionatului National pentru juniori C. Elevii lui Ciprian Anton vor lupta pentru locul 3 cu Scoala de fotbal “Gica Popescu”. Adversara sucevenilor a pierdut finala turneului semifinal desfasurat la Timisoara in compania gazdelor de la Banatul, la loviturile de departajare.

Tinerii fotbalisti suceveni au plecat spre Bucuresti inca de ieri impreuna cu antrenorul Ciprian Anton. Acesta a anuntat ca jucatorii sai nu se resimt dupa cele trei meciuri din turneul semifinal, astfel ca are la dispozitie tot lotul valid pentru meciul de astazi.

Din cate se pare, calificarea echipei Sporting pana in aceasta faza a competitiei nu a fost trecuta cu vederea de conducatorii marilor centre de juniori din tara. Mai exact, Scoala de fotbal “Gica Popescu” si Steaua se intereseaza de cativa jucatori de la Sporting si nu ar fi exclus ca primele oferte sa apara chiar la Mogosoaia.

Campioana Romaniei la juniori C, va fi decisa tot astazi la Mogosoaia, in finala dintre Steaua Bucuresti si Banatul Timisoara, meci programat la ora 19:00.

“La nivelul acesta,toate echipele sunt puternice dar am incredere in baieti ca vor da totul pentru a castiga.” – Ciprian Anton, antrenor Sporting Suceava

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting lupta pentru locul III"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*