Sporting joacă la Dorohoi

Dorohoiul va găzdui un nou joc interesant pentru microbiştii suceveni. După meciurile celor de la Rapid şi SC Bacău, vineri, în fieful formaţiei lui Colban se va deplasa Sporting Suceava.

După patru meciuri fără înfrângere, jucătorii pregătiţi de Claudiu Sevaciuc încearcă să facă o figură frumoasă şi la Dorohoi. “Alb-verzilor” nu le va fi uşor pe terenul unde n-au putut să câştige nici Rapid şi nici SC Bacău. Mai mult, botoşănenii vin după o victorie importantă, bifată marţi la Râmnicu Sărat, scor 0-2. Pentru meciul de la finalul acestei săptămâni Claudiu Sevaciuc nu va conta pe Guriţă, care este în continuare suspendat. Semne de incertitudine planează asupra lui Andronic. Fundaşul sucevean acuză o uşoară accidentare, dar există şanse să fie recuperat până la startul partidei.

“Mergem încrezători în şansele noastre şi, la fel ca în fiecare etapă, încercam să scoatem maximum. Faţă de meciurile lor cu Rapid CFR şi SC Bacău, acum datele problemei diferă. În cele două partide au jucat la egal, iar acum vor trebui să atace. Noi ne dorim să repetăm jocurile bune pe care le-am făcut în deplasările din acest retur şi să demonstrăm ca meciul mai puţin reuşit cu CSM Paşcani a fost un accident”, a declarat antrenorul Claudiu Sevaciuc.

În meciul tur, sucevenii s-au impus cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat în minutul 83 de Buziuc. Partida dintre FCM Dorohoi şi Sporting Suceava este programată vineri, de la ora 17:00, pe stadionul “1 Mai” din Dorohoi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting joacă la Dorohoi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*