Sporting debutează în Cupă

Progresul si Sporting se intalnesc maine, de la ora 17.30, pe terenul din Fratautii Vechi, intr-un joc in care miza este calificarea in turul al III-lea al Cupei Romaniei.

Aflata in fata primului meci oficial al sezonul 2013/2014, trupa antrenata de Mihai Gurita abordeaza intalnirea de la Fratautii Vechi cu o garnitura extrem de tanara. “Copiii pe care i-am adus in aceasta vara au aratat vointa si au castigat toate meciurile amicale disputate pana acum. Speram sa facem o figura frumoasa si in Cupa Romaniei”, a precizat managerul celor de la Sporting, Ciprian Anton.

Sporting a pregatit meciul de Cupa printr-o serie de trei jocuri amicale, toate castigate: 2-0 cu Somuz Falticeni, 6-0 cu Zimbrul Siret si 2-1 cu Viitorul Botosani.

Intalnirea va fi arbitrata de o brigada formata din centralul sucevean Ionut Ignat, ajutat la cele doua tuse de nemtenii Florin Cosma si Andrei Alexandru Roman.

Progresul Fratautii Vechi a ajuns in turul II al Cupei Romaniei, dupa ce a trecut in faza inaugurala, cu scorul de 1-0, de Bucovina Radauti. Sporting Suceava a fost calificata din oficiu in turul II, gratie locului 6 ocupat in campionatul trecut.

Faza a treia a Cupei Romaniei, la care vor participa cele 35 de echipe calificate din turul II, plus fostele divizionare secunde Chindia Targoviste, Dinamo II Bucuresti si FC Maramures Baia Mare, este programata miercuri, 14 august, de la ora 17.30.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting debutează în Cupă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*