Sporting – Ceahlăul II: 1-1

Sporting Suceava a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat azi, pe stadionul Areni, in fata formatiei Ceahlaul II Piatra Neamt, in prima etapa a Ligii a III-a.

Cele doua echipe au fost zgarcite cu ocaziile in prima repriza, suceveanul Vornicu, cu o executie slaba din zece metri, si nemteanul Velici, dintr-o lovitura libera din coltul careului, fiind singurii care au pus in pericol poarta adversa pana la pauza.

Mihai Gurita a mutat in startul reprizei secunde, dar nou-intratul Ioancea nu a nimerit tinta la doua minute de la reluarea jocului. Mult mai precis avea sa fie Pantea, sutul fundasului sucevean fiind respins insa in corner de portarul Barna.

Golul a venit in minutul 70 de la rezerva de lux a Sportingului la meciul de astazi, Gabi Suleru reusind sa deschida scorul cu o lovitura de cap din sase metri, la cateva momente de la intrarea sa pe teren. Un sfert de ora mai tarziu, acelasi Suleru putea scapa publicul de pe Areni de emotii, dar a nimerit doar bara transversala.

Contrar cursului jocului, nemtenii au stabilit egalitatea in minutul 89, cand Velici l-a lasat masca pe Afloarei cu un sut in cros din coltul careului mare. In minutele de prelungire, gazdele puteau reveni in avantaj, dar mingea trimisa cu capul de Ferariu a trecut pe langa tinta si cele doua formatii si-au impartit punctele, 1 si 1.

Sporting Suceava a inceput in formula: Afloarei – Longher, Kuruc, Vitu, Pantea – Vornicu, Gugianu, Ferariu, Gheorghiuc – Bilt, Nechitoaia. Antrenor: Mihai Gurita.

In repriza secunda au mai evoluat: Ioancea, N. Alexandru, Suleru si A. Duman.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Sporting – Ceahlăul II: 1-1"

  1. Unde vedeti voi sut in cros din marginea careului mare?stergeti-va lentilele de praf !!!

  2. cel mai slab meci din ultimii ani pe areni…daca asta e viitorul fotbalului SUCEVAN ….ar trebui sa ne orientam spre basseball!

  3. Pacat. La cate ocazii am avut, desi am avut un joc slab conform comentariilor celor ce au fost la meci, clar meritam victoria. Dar, greselile marcajului om la om costa…

  4. unii sunt copii , de abia fac fac fatsa la liga a 3-a , inca se cred la juniori. mai au de muncit mult la antrenamente. Cand o sa dea de adversari puternici fara 3 nu scapa Sporting

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*