Sporting – Aerostar: 2-0

Sporting Suceava s-a impus astazi, cu scorul de 2-0, în faţa celor de la Aerostar Bacău, într-un meci desfăşurat pe stadionul Areni şi care a contat pentru penultima etapă din cadrul turului Ligii a 3-a.

Aflată la ultima aparţie oficială din această toamnă, trupa pregătită de Ovidiu Murariu a avut parte de un start perfect de joc, reuşind să deschidă scorul încă din minutul 14, când Apetri a executat o faza fixă din colţul careului şi veterenul Guriţă şi-a trecut în cont a două reuşita stagională după ce a înscris cu lovitură de cap la colţul lung. Gazdele au încercat să se desprindă pe tabela de marcaj până la pauză dar au fost lovite de ghinion, juniorul Arotăriţei trimitând în două rânduri mingea în bara porţii băcăuane, mai întâi la o reluare cu capul din corner, iar mai apoi la un şut centrare de pe partea stângă.

Formaţia suceveana avea să-şi dubleze în cele din urmă avantajul la jumătate reprizei secunde, când Apetri a luat o acţiune pe cont propriu în zona centrală a trecut ca prin brânză prin defensiva “aviatorilor” şi a înscris din interiorul careului cu un şut plasat pe lângă portarul Iacobuţă. Scor final 2-0 şi Sporting Suceava se pregăteşte să ierneze pe un liniştitor loc 6 în clasamentul seriei, cu o zestre de 21 de puncte strânse în tur.

Sporting Suceava: Turiţă – Pantea, Breniuc, Guriţă, Arotăriţei – Azaharioaiei, Căinari, Apetri, Liutec – Buziuc, Negru. Antrenori: Ovidiu Murariu şi Bogdan Grosu. Au mai intrat: Plăcintă şi Saftiuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting – Aerostar: 2-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*