Sporting – ABC Stoicescu: 2-0

Sporting şi-a consolidat poziţia a 5-a în clasamentul seriei întai a Ligii a 3-a, după ce s-a impus, pe stadionul Areni, cu scorul de 2-0, în faţa celor de la Abc Stoicescu Buzău, într-un meci contând pentru runda a 12-a.

Aflată la prima reprezentaţie pe teren propriu cu Ovidiu Murariu la şefia băncii tehnice, echipa suceveană a început fără motivaţie întâlnirea, singura şansa de gol din debutul jocului fiind consemnată la o lovitura liberă execută de Apetri direct în braţele portarului advers. Oaspeţii au replicat pe contraatac şi din fazele fixe, stârnind primele emoţii printre spectatorii de ocazie de pe Areni în minutul 7, când Turiţă a intervenit la un şut din unghi trimis de Sitaru. De partea cealaltă, trupa lui Murariu a forţat deschiderea scorului din toate poziţiile, dar execuţiile lui Pantea, Dutciuc, Guriţă sau Buziuc fie l-au găsit la post pe goalkeeperul Oprea, fie au ocolit ţinta. Ultima ocazie a reprizei întâi a aparţinut buzoienilor, dar Turiţă a respins şutul lui Chiorcău.

Sporting şi-a accentuat dominarea odată cu startul părtii secunde, iar sarjele ofensive ale gazdelor aveau să se concretize în minutul 66, când veteranul Guriţă a deschis scorul după ce a reluat cu capul în plasă o minge trimisă din corner de Negru. Peste numai patru minute, Abc Stoicescu a solicitat penalty la un fault în careu, dar centralul botosănean George Brânzei a închis ochii cu nonşalanţa lăsând jocul să continue, spre disperarea băncii tehnice a oaspeţilor. De partea cealaltă, formaţia suceveană a încheiat conturile pe Areni în minutul 74, când Cainari a executat cu efect o lovitura liberă de la 20 de metri, portarul buzoian a respins mingea în faţa şi Buziuc şi-a trecut în cont a noua reuşita stagională, închizând tabela la scorul de 2-0.

Sporting Suceava: Turiţă – Dutciuc, Breniuc, Guriţă, Arotăriţei – Azaharioaiei, Căinari, Apetri, Pantea – Negru, Buziuc. Antrenori: Ovidiu Murariu şi Bogdan Grosu. Au mai intrat: Liutec, Prichici, Plăcintă, Strugariu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting – ABC Stoicescu: 2-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*