Speranţe mici la Turul III

Progresul Fratautii Vechi primeste miercuri, pe teren propriu, cu incepere de la ora 17.30, vizita divizionarei a treia Cetatea Targu Neamt, intr-un meci contand pentru turul al II-lea al Cupei Romaniei. “Galben-verzii” nu-si fac prea mari sperante de calificare, in conditiile in care se confrunta cu o grava criza de efectiv. “Avem foarte multe absente, inca nu stiu ce echipa vom putea alinia la ora jocului. Meciul acesta a picat cam repede pentru noi. Avem si multi accidentati, iar o parte din jucatori sunt inca in concediu. Sper sa nu ne facem de ras. Asta este ideea de baza”, a declarat antrenorul echipei din Fratautii Vechi, Vali Tautian.

La meciul de la Fratautii Vechi si-a anuntat prezenta si intreaga conducere a Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, in frunte cu presedintele Ciprian Anton.

Ajunsa pe tabloul national al Cupei Romaniei din postura de castigatoare a fazei judetene a competitiei, Progresul Fratautii Vechi s-a calificat in turul II dupa ce a trecut, cu scorul de 4-1, de Sporting Suceava. De partea cealalta, Cetatea Targu Neamt a fost calificata din oficiu in turul II al Cupei Romaniei din postura de ocupanta a locului 4 in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a  – sezonul trecut.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Speranţe mici la Turul III"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*