Victorie in primul amical

Rapid Suceava a început seria meciurilor amicale din această vară cu un rezultat promiţător. Echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu s-a impus sâmbătă, în faţa formaţiei Şomuzul Preuteşti, cu scorul de 4-0 (1-0), într-o partidă găzduită de stadionul “Nada Florilor” din Fălticeni.

“Ceferiştii” au deschis scorul încă din minutul 5, când Negru a înscris cu poarta goală după o acţiune iniţiată pe partea stângă de nou-venitul Marius Matei. Peste doar câteva minute a venit rândul fostului atacant al Dunării Galaţi să se afle la finalizare, dar şutul acestuia a întâlnit bara porţii apărate de Bursuc. Vicecampioana judeţeană putea restabili egalitatea până la pauză, dar Dragomir, Ungureanu şi Vasiliu, fie nu au nimerit ţinta, fie s-au lovit de paradele lui Cristi Butnariu.

Bogdan Tudoreanu a schimbat aproape întreaga echipă la pauză, iar prospeţimea fizică a rapidiştilor a făcut diferenţa, Sumanariu marcând pentru 2-0 la câteva minute de la reluarea jocului, la o minge respinsă în faţă de portarul Bursuc. În minutul 54, s-a făcut 3-0, autorul golului fiind Golofca, servit excelent în faţa porţii de Marinkovic. Rolurile s-au inversat cu un sfert de oră înainte de final, când atacantul venit de la FC Voluntari a înscris pentru 4-0 după o pasă venită de la Golofca.

Rapid Suceava (repriza I): Butnariu – Sumanar, Ferariu, Vitu, Semeghin – Lutac, Stanescu, Aioanei, Bagu – Negru, Matei
Rapid Suceava (repriza a II-a): Pascal – I. Plamada, Ferariu, Velescu, Spatar – Cerlinca, Burcea, Duman, Sumanariu, Golofca – Marinkovic

Somuzul Preutesti: Bursuc – Filip, Simion, Constantin, Ailenei, Ungureanu, Clim, Beclea, Craciun, Dragomir, C. Vasiliu. Au mai intrat R. Vasiliu, Alexandru, Rusu, I. Gheorghe.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

7 Comentarii la "Victorie in primul amical"

  1. Vraciu si Ursu de ce nu au jucat ?

  2. puneti pozele anul asta ?

  3. Padrino mai ai un oaspete de seama MArincovici

  4. Georgescu e peste butnariu parere mea Ted

  5. Ciobu deja esti penibil cu georgescu asta al tau !

  6. taci uee cai bun si ted stie asta.

  7. Un alt ...cunoscut Comisar | 14 iulie 2014 at 23:57 | Răspunde

    Paliative,Comisare,paliative!Praf in ochii prostilor.Dar voi tine aproape de acuma…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*