Şomuz Fălticeni – Rapid: 1-3

Rapid Suceava a reusit a treia victorie din tot atatea meciuri amicale disputate de la startul pregatirilor de vara. Echipa „ceferista” s-a impus astazi, cu scorul de 3-1, in partida disputata pe stadionul Tineretului, in compania gruparii Somuz Falticeni.

Formatia lui Marin Barbu a deschis scorul in minutul 35, prin Ionesi, care a inscris cu o lovitura de cap peste portarul falticenenilor pentru 1-0 la pauza. Gazdele au restabilit egalitatea la un sfert de ora de la reluare, cand N. Ailenei a inscris dupa o lovitura libera. Finalul a apartinut insa rapidistilor. Cainari i-a readus pe oaspeti in avantaj cu o executie din interiorul careului, iar Cristescu a consfintit victoria „ceferistilor” dupa o cursa pe partea dreapta, finalizata cu un sut la coltul scurt.

Rapid Suceava a inceput meciul de astazi in urmatoarea formula de joc: Pascal – Cristescu, Ferariu, Nastasiu, Bagu – Cerlinca, Velescu, Stanescu, Golofca – Cainari, Ionesi. Au mai evoluat: Sava, Fedorovici, Simionescu, Apetri, Stoian si Lutac.

Dupa amicalul de azi, rapidistii au decis sa renunte la ieseanul Claudiu Simionescu.

In urmatorul joc amical, Rapid va evolua miercuri pe terenul echipei FC Pojorata.

Foto: cronicadefalticeni.com

COMENTARII:

5 Comentarii la "Şomuz Fălticeni – Rapid: 1-3"

  1. cristescu,balan,dutica,spatar,semeghin,stoian,cerlinca,golofca,chiriac,bagu…cam multi jucatori de banda.jumate ii tineti degeaba.mai bine opriti 4-5 si sa aduca dl.barbu jucatorii de care are nevoie,ca doar cu ce este acum va fi greu sa ne salvam de la retrogradare

  2. chido de ce nu ne prezinti si echipa de start de la somuz falticeni?

  3. MARADONA CHIRIAC MAI REVINE LA RAPID ?

  4. dorel de falticeni | 11 august 2013 at 11:27 | Răspunde

    vedetele ce au evoluat pt Somuz:
    Artenie Andrei, Căeriu Educard, Ailenei Nicu, Zancu Gabriel, Cara Aurelian, Moisii Andrei, Cozma Vlad, Ailenei Florin, Munteanu Cristian, Aileni Andrei, Prisacă Vladimir, Lucan Cosmin, Aioanei Marian, Sandu Ştefan.

  5. Prisacă :)) . Si asa avem nevoie de atacant, mă mir cum de nu l-au luat deja înapoi.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*