Șomuz, victorie în ultimul amical al verii

Somuz Falticeni a incheiat seria meciurilor amicale din aceasta vara cu o victorie in fata grupei de juniori republicani de la FC Botosani. Echipa condusa de Dan Dascalescu si Radu Anania s-a impus in meciul disputat pe stadionul Tineretului, cu scorul de 5-3, prin golurile marcate de Padovei (doua), Luchian, Nechitoaia si Julei. Formatia falticeneana a inceput in urmatoarea formula de joc: Pascal – Neagoe, Kuruc, Sandru, Simion, Podgorodetchi, Zama, Nechitoaia, Julei, Luchian si Ungureanu. Pe parcurs au mai intrat: Padovei, Negrea, Pintilei, Ailincai, Obreja, Tacu, Rata, Voloc si Netea.

Somuz Falticeni a transferat in aceasta saptamana sapte jucatori de la FC Botosani, in baza parteneriatului semnat recent intre cele doua cluburi. Este vorba de Georgica Popovici, Octavian Cucuruzac, Robert Baltariu, Dumitru Mircescu, Bogdan Melinte, Iulian Dohotariu si Adelin Arapasu. Aceste transferuri vor fi inregistrate la Federatie, alaturi de cele ale lui Vadim Podgorodetchi (LPS Suceava), Andrei Pintilei (juniori), Paul Ungureanu (AFC Harman), Andrei Nistor (Beius) si Daniel Olteanu (Delta Dobrogea Tulcea).

Somuz Falticeni va debuta in Liga a III-a, sambata la ora 18.00, pe stadionul Tineretului, cu un meci impotriva celor de la CSM Focsani.

Foto: cronicadefalticeni.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz, victorie în ultimul amical al verii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*