VIDEO | Șomuz Fălticeni și-a pierdut gustul victoriei

Somuz Falticeni si-a pierdut gustul victoriei de patru etape, trupa antrenata de Daniel Stoica fiind invinsa, cu scorul de 0-2, in meciul disputat sambata, pe stadionul din Dorohoi, in fata celor de la Dante Botosani.

Fara principalii oameni de gol, Julei si camerunezul Afalna fiind suspendati, gruparea falticeneana a dominat steril in prima repriza, la finalul careia putea conduce pe tabela daca portarul Dascalu nu respingea mingea din vinclu la o lovitura libera executata de Forizs.

Pe fondul unui arbitraj favorabil, Dante a deschis scorul in minutul 61, dupa o patrundere a lui Popovici, si si-a securizat victoria zece minute mai tarziu, prin Codau, care a stabilit scorul final la 2-0, cu o executie plasata, dintr-o lovitura libera din marginea careului.

Somuz Falticeni: Chindris – Bady, Toukam, Njindja, Forizs, Tututa, Dohotaru, Robciuc, Miclos, Ursu, Zapada. Antrenor: Daniel Stoica. Au mai intrat: Padovei, Tchassem, Paius si Toader.

In ultima etapa a turului, Somuz Falticeni va primi sambata, de la ora 14.00, pe stadionul Tineretului, vizita unei alte echipe aflata in criza de rezultate, Husana Husi.

Foto: Alex Savescu

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO | Șomuz Fălticeni și-a pierdut gustul victoriei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*