Șomuz nu se mai poate baza în acest sezon pe Balde

Somuz Falticeni nu se mai poate baza in acest sezon pe serviciile lui Rachid Balde.

Adus in pauza competitionala de la formatia portugheza SG Sacavenense, mijlocasul in varsta de 21 de ani s-a accidentat grav in meciul de la Vaslui si va lipsi de pe gazon aproximativ sase luni.

Titular in prima etapa a sezonului de primavara, Balde a parasit terenul de joc in minutul 64 al partidei de la Vaslui, in urma unei ciocniri violente cu un fundas advers.

Pe langa accidentarea grava suferita la genunchi, mijlocasul Somuzului s-a ales dupa faza respectiva si cu cel de-al doilea cartonas galben. Si pe targa, si eliminat.

Rachid Balde a fost supus, marti, unei operatii la ligamentele genunchiului drept, la clinica „Regina Maria” din Târgu Mures.

Îi dorim însanatosire grabnica si îl asteptam sa revina alaturi de noi. Din pacate accidentarea suferita îl va tine departe de terenul de joc cel putin sase luni”, a precizat directorul-sportiv Iulian Daraba pentru Cronica de Falticeni.

Mijlocasul nascut in Guinea-Bissau a asistat din tribunele stadionului „Constantin Jamaischi” la victoria obtinuta de Somuz in fata celor de la CSM Pascani. Coechipierii i-au dedicat cele doua goluri.

Aflata pe locul 5 in clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, la doua puncte de play-off, Somuz Falticeni vine sambata pe stadionul Areni, pentru confruntarea cu Foresta.

Foto: Alex Savescu

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz nu se mai poate baza în acest sezon pe Balde"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*