Şomuz Fălticeni, victorie muncită în fața ultimei clasate

Şomuz Fălticeni s-a apropiat la două puncte de locurile de play-off, după ce a câștigat sâmbătă, pe stadionul „Constantin Jamaischi” în fața celor de la CSM Pașcani, cu scorul de 2-1, într-un meci contând pentru etapa a XII-a a Ligii a III-a.

Trupa antrenată de Daniel Stoica a început în forță întâlnirea cu ultima clasată, deschizând scorul după doar 50 de secunde de la fluierul de start, prin Tchassem, care, bine servit de Enciu, a înscris cu un șut de la marginea careului.

Enciu a trecut apoi la finalizare, dublând avantajul gazdelor în minutul 13, când a înscris din cădere din centrarea lui Forizs.

Fălticenenii nu au scăpat însă de emoții, oaspeții reducând din diferență în minutul 39, când Ungureanu a marcat din gura porții după o greșeală în defensiva gazdă.

Şomuz își putea securiza victoria după pauză, dar Enciu a lovit bara, iar la poarta opusă Chindriș s-a opus în două rânduri golului egalizator în secvențele de final.

Şomuz Fălticeni: Chindriș – Chiseliță, Forizs, Toukam, Dohotariu, Njindja, Polifron, Săhlean, Ricciulli, Tchassem, Enciu. Au mai intrat: Camara, Tănăsoiu, Robciuc și Padovei.

Este al doilea rezultat pozitiv, pentru că și egalul de la Vaslui îl consider un rezultat bun. Astăzi, așa cum am prezis, a fost un joc foarte greu, pe un teren foarte greu, cu o echipă care m-a impresionat din punct de vedere al colectivului, o echipă muncitoare, o echipă care ne-a pus în dificultate. Noi suntem încă în faza de consolidare, mai avem de lucrat foarte mult la posesia mingii, la fazele defensive. Am permis prea multe ocazii Pașcaniului. Nu pot decât să-i felicit pe cei de la Pașcani, au fost o echipă frumoasă. În același timp sunt bucuros pentru noi, chiar dacă nu am făcut un joc bun, până la urmă cele trei puncte contează. De obicei evidențiez toată echipa, însă astăzi cel care a făcut diferența în momente cheie a fost portarul nostru, Claudiu Chindriș, căruia îi mulțumesc pentru prestația avută”, a declarat antrenorul Şomuzului, Daniel Stoica, pentru Cronica de Fălticeni.

În runda viitoare, Şomuz Fălticeni vine sâmbătă pe Areni pentru derbyul local cu Foresta. 

Foto: Codrin Anton – FotoSport.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şomuz Fălticeni, victorie muncită în fața ultimei clasate"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*