Șomuz Fălticeni testează cinci jucători din Camerun

Şomuz Fălticeni are în acest moment în pregătiri cinci jucători din Camerun. Fundașii centrali Alexandre Song și Franck Toukam, mijlocașii Afolna Crist și Wilfred Achille și atacantul Franck Tchassen, toți cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, provin de la Academia de Fotbal AS Metelots Douala din Camerun și au ajuns la Fălticeni prin intermediul unei firme de impresariat sportiv. Cei cinci africani au fost testați de antrenorul Daniel Stoica, weekendul trecut, cu ocazia amicalele pe care Şomuz le-a avut cu FC Amicii Bruxelles și Ceahlăul. Vineri, pe stadionul Tineretului, gruparea fălticeneană a remizat în compania echipei românilor din capitala Belgiei, scor 1-1, la finalul unui meci în care gazdele au deschis scorul prin Andrei Mateiciuc, formația din Bruxelles a egalat prin Emil Dumitru, iar în ultimele minute, Andrei Pascal a apărat o lovitură de la 11 metri.

Şomuz: C. Pascal – Ionescu, Murărașu, Marinescu, Chisăliță, Priboi, Cherariu, Zamă, Julei, A. Mateiciuc, Plăcintă. Au mai intrat: A. Pascal – ­Ai­lincăi, Cucuruzac, Baciu, Monoranu, Song, Tchassen, Afolna, Achilles și Toukam.

Sâmbătă, formația fălticeneană s-a deplasat sub Pietricica pentru un amical în compania Ceahlăului Piatra Neamț. La finalul unui meci echilibrat, gazdele s-au impus cu scorul de 2-1, prin golurile lui Şoimu (‘16) și Gabor (‘85), reușita Şomuzului aparținându-i lui Andrei Mateiciuc (‘36).

Şomuz: C. Pascal – Chisăliță, Marinescu, Toukam, Ailincăi, Song, Aflona, Achille, Mateiciuc, Julei, Tchassem. Au mai intrat: A. Pascal – Zamă, Baciu, Priboi, Ionescu, Cucuruzac, Murărașu, Plăcintă, Cherariu și Monoranu.

Şomuz Fălticeni dispută primul meci oficial din noul sezon miercuri, de la ora 17.30, pe terenul Viitorului Liteni, în primul tur din Cupa României.

Foto: Alex Savescu

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz Fălticeni testează cinci jucători din Camerun"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*