Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți au meci direct pe stadionul „Tineretului”

Liga a III-a programeaza la sfarsitul acestei saptamani al doilea meci direct intre echipele sucevene. Sambata, de la ora 14.00, pe stadionul “Tineretului”, fata-n fata se vor afla ACS Somuz Falticeni si CSM Bucovina Radauti.

Gruparea falticeneana a anuntat, prin vocea antrenorului secund Iulian Daraba, ca vrea cel putin un punct din acest joc. “Venim dupa o infrangere usturatoare la Buzau si speram sa ne mobilizam mai bine in acest derby judetean. Cu exceptia lui Sandru, pentru care anul competitional s-a incheiat, avem tot lotul la dispozitie si vrem sa obtinem macar un rezultat de egalitate in meciul cu Bucovina Radauti. Trebuie sa mai acumulam puncte pe final de tur”, a declarat antrenorul Iulian Daraba.

De partea cealalta, radautenii nu s-ar multumi cu un singur punct din partida de la Falticeni. “Avem un lot mai valoros si mergem acolo sa castigam trei puncte pentru a ramane intre primele patru echipe ale seriei. Nu va fi un meci tocmai usor pentru ca, intr-un derby local, altfel se mobilizeaza jucatorii” a declarat antrenorul Daniel Balan. Bucovina Radauti are o singura absenta in cadrul lotului, cea a mijlocasului Vasile Danila, usor accidentat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți au meci direct pe stadionul „Tineretului”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*