Șomuz Fălticeni și-a schimbat antrenorul principal

Somuz Falticeni va incepe pregatirile de iarna sub comanda unui nou antrenor, in persoana lui Geo Stanca (37 de ani – foto), care i-a luat locul lui Dan Dascalescu, revenit la centrul de copii si juniori. Fostul mijlocas de la FC Arges va fi ajutat pe banca tehnica a gruparii falticenene de Iulian Daraba, din postura de director sportiv si de Bogdan Grosu, ultimul fiind posesor al licentei A.

Somuz va aborda returul cu un lot schimbat aproape pe jumatate, in conditiile in care, in pauza de iarna, au plecat de la echipa nu mai putin de noua jucatori. Vasile Padovei, Ionut Nechitoaia si Paul Ungureanu au incheiat cursurile scolii de jandarmi din Falticeni si au plecat la subunitatile unde au fost repartizati, Adelin Arapasu, Bogdan Melinte si Iulian Dohotariu au fost rechemati la FC Botosani, in vreme ce tinerii Catalin Tacu, Alin Scutariu si Florin Negura au fost pusi pe liber.

In schimb, gruparea falticeneana si-a putea completa lotul cu Damin (FC Botosani II), Luchian (Zimbrul Siret), plus alti trei-patru jucatori din Liga a IV-a suceveana. De asemenea, pana la startul pregatirilor, programat pe data de 29 ianuarie, conducerea clubului a anuntat ca va organiza un selectie care se adreseaza jucatorilor din Suceava, Neamt, Botosani si Iasi, cei interesati pot lua legatura cu Iulian Daraba, prin intermediul numarului de telefon 0745.125.989.

Pana in acest moment, falticenenii au perfectat doua meciuri amicale, cu FC Botosani II (3 februarie) si Foresta Suceava (16 februarie). Clasata la finalul turului pe locul 11 in clasamentul seriei intai din Liga a III-a, Somuz Falticeni va relua campionatul pe data de 2 martie, la Focsani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz Fălticeni și-a schimbat antrenorul principal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*