Șomuz Fălticeni și-a anunțat lotul pentru noul sezon

Somuz Falticeni a incheiat pregatirea de vara cu un bilant de doua victorii, trei remize si doua infrangeri in amicale. Vineri, in ultimul test inainte de startul Ligii a III-a, trupa antrenata de Daniel Stoica si Florin Ailenei a fost invinsa pe terenul Ozanei Targu Neamt, cu scorul de 0-2.

Cu aceasta ocazie, gruparea falticeneana a rulat intreg lotul de 19 jucatori pe care va miza in turul viitoarei editii de campionat a Ligii a III-a: Catalin Pascal, Andrei Pascal – portari, Florin Chiselita, Radu Marinescu, Franck Toukam, Ciprian Placinta, Christ Afalna, Ionel Zama, Wilfred Njindja, Eduard Julei, Andrei Mateciuc, Franck Tcassem, Alin Priboi, Alexandru Baciu, Alexandru Murarasu, Alexander Song, Paul Ionescu, Gabriel Iorga si Cosmin Topala – jucatori de camp.

Somuz Falticeni a inregistrat urmatoarele rezultate in cele sapte meciuri de pregatire disputate in perioada precompetitionala: 3-2 cu LPS Suceava, 1-1 cu Amicii Bruxelles, 1-2 cu Ceahlaul Piatra Neamt, 2-2 si 1-1 cu Bucovina Radauti, 1-0 cu Somuzul Preutesti si 0-2 cu Ozana Targu Neamt.

Echipa antrenata de Daniel Stoica si Florin Ailenei va debuta in noua editie de campionat vineri, de la ora 18.00, pe terenul nou-promovatei CSM Bacau.

Foto: Alex Savescu

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz Fălticeni și-a anunțat lotul pentru noul sezon"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*