Şomuz Fălticeni merge în turul II al Cupei României

Şomuz Fălticeni s-a calificat în turul II al Cupei României, după ce s-a impus miercuri după-amiază, pe stadionul “1 Mai” din cartierul Ițcani, în fața gazdelor de la Juniorul Suceava, cu scorul de 3-2, într-un meci contând pentru runda inaugurală a competiției.

Gruparea fălticeneană a marcat de două ori în primele șase minute de la fluierul de start prin Vitu și Padovei, amândoi punctând cu lovituri cu capul.

Tomescu a redus din diferența dintr-un penalty acordat pentru un fault comis de portarul Pascal, însă scorul pauzei a fost stabilit de fălticeneanul Padovei, cu o execuție la colțul lung.

Rezultatul final, 3-2 în favoarea celor de Şomuz a fost stabilit de același Tomescu, care a înscris cu un șut pe jos de la 14 metri, în minutul 82, tardiv pentru mai întoarce soarta calificării.

Juniorul Suceava: Hînțăscu – Scutar, Mandiuc, Moștoflei, Breniuc, Holca Obreja, Ilișoi, Prichici, Solovăstru, Tomescu. Antrenor: Laurențiu Berezoschi. Au mai intrat: Pascar, Pelepco, Hreceniuc și Butnaru.

Şomuz Fălticeni: Pascal – Antonesei, Vitu, Chirilescu, Robciuc, Irimescu, Dănilă, Sahru, R. Ciobanu, Ionesi, Padovei. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Malac, Pașcu și Fl. Ailenei.

Turul II al Cupei României, în care vor intra în competiție și Foresta Suceava șI Bucovina Rădăuți, este programat pe 11 august.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şomuz Fălticeni merge în turul II al Cupei României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*