Șomuz Fălticeni – Foresta, sâmbătă, ora 15.00

Somuz si Foresta se infrunta sambata, de la ora 15.00, pe stadionul “Tineretului” din Falticeni, in primul meci direct intre echipele sucevene programat in sezonul de primavara al Ligii a III-a.

Aflata pe primul loc deasupra liniei retrogradarii, trupa antrenata de Geo Stanca si Iulian Daraba spera sa ciupeasca macar un punct din meciul de sambata. “Ne asteapta un meci dificil. Foresta este o echipa foarte buna, cu jucatori experimentanti si care sta mult mai bine decat noi la capitolul pregatire fizica. Speram totusi sa facem un joc bun si sa obtinem macar un punct, mai ales ca se anunta tribunele pline la acest prim derby sucevean din retur”, a declarat antrenorul Iulian Daraba.

De partea cealalta, “galben-verzii” nu umbla cu jumatati de masura si spun ca merg la Falticeni cu gandul de a lega a doua victorie in retur. “Nu ne asteapta un meci tocmai usor. I-am batut pe cei de la Falticeni in amicale, dar acum va fi cu totul diferit. Mergem acolo sa castigam, sa incepem sa legam victoriile, dar pentru asta trebuie sa fim seriosi si sa controlam jocul inca din primele minute”, a declarat antrenorul Selim Benachour, care este convins ca vor fi destui suporteri de pe Areni care vor insoti Foresta la Falticeni. “Am castigat primul meci din retur, am lasat o impresie buna si cred ca multi dintre suporterii nostri vor veni la Falticeni, mai ales ca sunt doar 25 de kilometri pana acolo”.

Mateciuc: “Putem avea o serie de patru-cinci victorii

La randul sau, capitanul Paul Mateciuc considera ca Foresta poate lega patru-cinci victorii la inceputul returului. “Avem niste meciuri accesibile in prima parte a returului si putem avea o serie de patru-cinci victorii. Asadar, mergem la Falticeni sa castigam. Important este sa avem un joc de posesie si sa castigam duelurile”, a spus Mateciuc.

Adus in pauza de iarna de la Aerostar, atacantul Andrei Pavel spune ca a venit pe Areni pentru a se bate la promovare in sezonul viitor. “Am ales Suceava pentru obiectivul pe care echipa de aici vrea sa-l atace in sezonul viitor. Am gasit concurenta pe postul meu, dar aceasta este benefica. Numai asa putem progresa”, a spus Pavel.

“Galben-verzii” nu vor putea conta in partida de la Falticeni pe Lungu si italianul Rigoni, indisponibili pentru urmatoarele doua-trei saptamani.

In meciul direct din tur, Foresta s-a impus pe stadionul Areni, in fata celor de la Somuz Falticeni, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat atunci de Diermoune, jucator plecat intre timp de la Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz Fălticeni – Foresta, sâmbătă, ora 15.00"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*