Șomuz Fălticeni a câștigat clar primul amical din Ardeal

Somuz Falticeni a castigat primul amical disputat pe parcursul cantonamentului din Ardeal, dupa ce s-a impus marti, in fata celor de la Viitorul Cluj, cu scorul de 4-1, intr-un meci disputat la baza Gheorghieni din Cluj.

Trupa antrenata de Daniel Stoica si-a asigurat a treia victorie de la startul pregatirilor de iarna prin golurile marcate de Forizs (penalty), Tanasoiu, Sahlean si Julei, dupa ce gazdele au deschis scorul la jumatatea primei reprize dintr-un 11 metri.

Somuz Falticeni a inceput in urmatoarea formula de joc: Chindris – Chiselita, Forizs, Toukam, Njindja, Polifron, Tanasoiu, Sahlean, Balde, Ricciulli, Enciu. Au mai intrat: Pascal, Netbai, Tchassen, Pascu, Julei, Nistor, Camara, Hadhria si Cazacu.

Acesta a fost cel de-al optulea meci disputat de gruparea falticeneana in intersezon dupa cele cu LPS Suceava (1-0), FC Botosani U19 (2-0), Bucovina Radauti (0-1 si 1-1), FK Miercurea Ciuc (2-6), Aerostar Bacau (2-3) si Petrolul Ploiesti (0-5).

Trupa antrenata de Daniel Stoica va mai disputa alte doua meciuri de verificare pe parcursului stagiului din Ardeal, cu Universitatea II Cluj (miercuri) si Progresul Somcuta Mare (joi).

Foto: Edi Babias

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz Fălticeni a câștigat clar primul amical din Ardeal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*