Șomuz Fălticeni a acces în Turul II al Cupei României

Somuz Falticeni a inceput cu dreptul sezonul competitional 2020/2021. Revenita pe gazon dupa o pauza de sase luni, trupa antrenata de Daniel Stoica s-a calificat in Turul II al Cupei Romaniei, dupa ce a trecut miercuri dupa-amiaza, pe stadionul din Dorohoi, in faza inaugurala a competitiei, de formatia Dante Botosani, cu scorul 3-0.

Anuntata de ocazia lui Padovei, deschiderea scorului a venit in minutul 15, cand Julei a sutat din stanga careului mare, la coltul lung, fara sperante pentru portarul gazdelor. Gruparea falticeneana se putea desprinde pe tabela de marcaj pe finalul primei reprize, dar camerunezul Afalna a ratat in doua randuri tinta, astfel ca la pauza s-a intrat cu 0-1.

Cu o posesie a mingii net superioara, Somuz si-a dublat avantajul in minutul 62, cand camerunezul Njindja l-a surprins pe goalkeeperul advers cu un sut centrare de pe partea dreapta.  Fara replica din partea botosanenilor, care au expediat primul sut pe poarta abia in minutul 82, oaspetii au stabilit scorul final, 3-0 in favoarea lor, in ultimele secvente ale intalnirii, prin Afalna.

Somuz Falticeni a inceput in urmatoarea formula: Chindris – Forinzs, Toukam, Njindja, Chiselita, Miclos, Robciuc, Afalna, Julei, Tchassem, Padovei. Pe parcurs au mai intrat: Cazacu si Dohotariu.

Urmatorul tur al Cupei Romaniei va avea loc pe 23 septembrie, atunci cand vor intra in competitie si celelalte doua echipe sucevene, Foresta si Bucovina Radauti.

Foto: Codrin Anton – FotosportRo

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz Fălticeni a acces în Turul II al Cupei României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*