Şoldănescu a ales Călăraşiul

CSU Suceava nu a reuşit să-l readucă acasă pe Bogdan Şoldănescu. Fostul pivot al campioanei HCM Constanţa a dat curs ofertei de la CSM Călăraşi, formaţie nou promovată în Liga Naţională.

Conform site-ului sportcălăraşean.ro, Şoldănescu a ajuns la malul Dunării la propunerea lui Răzvan Gavriloaia. Astfel, după câteva zile în care s-a antrenat sub comanda lui Răzvan Bernicu la Suceava, “Budi” a ajuns luni la Călăraşi.

“Ştiam că este dorit şi de CSM Călăraşi. Noi i-am făcut o ofertă în limita posibilităţilor financiare, iar dacă s-a hotărât să aleagă Călăraşiul nu putem decât să îi urăm multă baftă. Din păcate, pe postul de pivot am suferit şi anul trecut. Căutăm în continuare soluţii”, a mărturisit antrenorul Răzvan Bernicu.

Srdjan Gavrilovic

Srdjan Gavrilovic

Conducerea echipei locale de handbal s-a înţeles pâna acum cu Bursuc, Popovici, Preda, Beleaev şi Gavrilovic (foto), aceştia urmând să semneze cu CSU Suceava în zilele următoare. Srdjan Gavrilovic este un sârb în vârstă de 28 de ani, joacă pe postul de extremă dreapta şi vine de la Minaur Baia Mare. CSU Suceava aşteaptă încă un jucător din spaţiul ex-iugoslav pentru acoperirea postului de inter dreapta. Universitarii l-au cooptat în lot şi pe portarul Eduard Duman, internaţional de juniori crescut la LPS Suceava.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şoldănescu a ales Călăraşiul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*