Situaţia rămâne incertă la Foresta. Alin Mutu se pregăteşte cu Luceafărul Oradea

Foresta bate pasul pe loc in incercarea de a-si stinge datoria de peste 300.000 de lei pe care o are catre Finante. Singurii bani pe care a reusit sa-i adune clubul sucevean in aceasta vara sunt cei 30.000 de euro din transferul portarului Toma Niga la FCSB. Andrei Ciutac, presedintele gruparii de pe Areni, admite ca este in discutii cu diferiti oameni de afaceri care sa investeasca la Foresta, insa acestea nu s-au concretizat. “Banii din transferul lui Niga vor fi directionati catre Finante. Noi avem conturile blocate si nu vom putem accesa acei bani pentru a-i cheltui in alte scopuri decat sa ne platim datoriile catre Finante. Avem unele discutii cu diferiti oameni de afaceri in care incercam sa rezolvam problema, dar deocamdata nu s-a concretizat nimic. Vom primi 30.000 de euro pe Niga, iar daca ne mai ajuta cineva, daca mai vine altcineva cu o sustinere, poate reusim sa stingem toata datoria”, a spus Andrei Ciutac pentru liga2.ro. Foresta ar fi trebuit sa se reuneasca luni, dar jucatorii nici nu vor sa auda de antrenamente pana nu li se achita o parte din restante. “Daca lucrurile se vor aseza in aceste zile, intentionam sa ne reunim luni, 3 iulie. Si asa e tarziu. Multe echipe deja au inceput pregatirile de vara. Vrem sa chemam jucatorii la stadion, sa demaram negocierile sa vedem daca sunt de acord sa continue la Suceava”, a spus presedintele Forestei.

Foresta a ramas deja fara trei jucatori de baza, este vorba Toma Niga, plecat la FCSB, si de Bogdan Rusu si Lucian Dumitriu, care au semnat cu nou-promovata FC Hermannstadt. In plus, fundasul Alin Mutu, care si-a depus memoriu sa devina liber de contract, se antreneaza cu Luceafarul Oradea.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Situaţia rămâne incertă la Foresta. Alin Mutu se pregăteşte cu Luceafărul Oradea"

  1. Sa dea D-zeu sa vina cineva cat mai repede sa investeasca pentru ca avem toate sansele sa ramanem fara jucatori.

  2. Daca il lasa pe Ciutac sa rezolve singur problema fotbalului sucevean atunci nu este nici o sansa …..

  3. Nu are rost să continuam in .liga 2 pentru ca santem victimă sigura la retrogradare ! Santem plini de datorii ,Popovici ,Gireadă ,Matei ,si ceilanţi jucătorii care nu au luat salarii o să pună memoriu la liga si clubul va fi depunctat ! Trebuie luate lucrurile în serios pentru ca cheltuim banii fără rost !Dacă nu ajută CJ Suceava ,Primaria ,si un sponsor bazat ,mai bine în liga 5 ! Anul acesta liga 2 va fi foarte puternică si cu jucătorii locali nu faci mare branză ,ciuca batailor !!!!!!

  4. Daca se inscrie pana la urma in liga 2 si vor veni numai jucatori suceveni (trompete ) atunci ne facem de ras si sa vezi injuraturi din tribune …. Jucatorii suceveni buni si-au gasit echipe Buhacianu la Calarasi, Cainari la Miroslava etc .

  5. Vad ca la altii consiliul judetean este alaturi de fotbal.Pe cand la Suceava nimeni nu mai este alaturi de echipa fanion a judetului.Rusine consiliul local si consiliul judetean pentru ca nu a-ti ajuns la o intelegere pentru a salva echipa Sucevei.Vad ca numai la alegeri aveti nevoie de microbistii suceveni in rest nimic nu mai conteaza.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*