“Simt că nu vom pierde”

Oficialii botosaneni debordeaza de optimism inaintea derbyului cu Cetatea. Presedintele Cornel Sfaiter crede ca echipa sa are un ascendent moral dupa victoriile din sezonul trecut, cand FC Botosani s-a impus in ambele meciuri disputate in compania sucevenilor, si este increzator ca elevii lui Cristi Popovici se vor scoate cel putin un punct din confruntarea de sambata de pe Areni.

Cu Suceava am făcut jocuri bune în ultimii ani şi nu am pierdut, motiv pentru care cred că avem un ascendent moral în faţa lor. Mereu am fost peste ei în ultimele confruntări, fie că a fost vorba de jocuri oficiale sau de jocuri amicale. Sunt convins şi simt că nu vom pierde acest meci, dacă vom fi concentraţi şi vom fi lucizi pe teren“, a declarat Cornel Şfaiţer.

La randul sau, directorul executiv Dumitru Branza crede ca valoarea lotului de jucatori ii indreptateste pe botosaneni sa spere la a cincea victorie in derbyurile cu rivalii de la Cetatea. “Am minţit atunci când am spus că m-am săturat să-i batem pe cei de la Suceava. Mai vreau o victorie sâmbătă şi sunt convins că o vom obţine pentru că din punctul meu de vedere avem un lot mai omogen şi o echipă mai valoroasă“, a precizat Brânză pentru Monitorul de Botosani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Simt că nu vom pierde”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*