Şi-au prezentat achiziţiile

CSU Suceava si-a prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, stafful tehnic si noile achizitii de jucatori pentru viitorul sezon al Ligii Nationale de handbal masculin.

Primele schimbari de la echipa locala de handbal au intervenit pe banca tehnica, unde Consiliul de Administratie a decis ca Petru Ghervan sa preia din aceasta vara postul de antrenor principal, iar Razvan Bernicu sa indeplineasca rolul de secund.

La capitolul transferuri, CSU Suceava a schimbat mai bine de jumatate din lot in intersezon, in vestiarul “studentilor” facandu-si aparitia zece jucatori noi, dintre care patru stranieri: Maxim Beleaev (22 de ani – extrema dreapta), Tiberiu Popovici (23 de ani – inter stanga), Bogdan Manea (19 ani – portar), Catalin Costea (19 ani – extrema stanga), Iulian Alexa (18 ani – coordonator de joc), Lucian Preda (21 de ani – extrema dreapta), bosniacul Marko Davidovic (22 de ani – coordonator de joc) si sarbii Srjan Gavrilovic (27 de ani – extrema dreapta), Dusan Trifkovic (21 de ani – inter dreapta) si Daniel Miatovic (24 de ani – pivot). Acestora li se adauga centrul Cristi Bursuc, revenit la CSU Suceava dupa un sezon petrecut la Potaissa Turda.

Achizitiile echipei sucevene au fost facute in limita bugetului, a subliniat Petru Ghervan. “Nu stiu daca lotul actual este mai competitiv decat cel de anul trecut. Este lotul pe care ni-l putem permite la ora actuala. Ca si club, am fost atractivi pentru unii jucatori pentru ca si-au gasit un loc de munca in Liga Nationala. Pe de alta parte, unii dintre jucatori au ramas la Suceava pentru ca au crezut ca lucrurile sunt in regula aici. Cu ei, asa cum sunt, sper sa ne stabilizam la un nucleu de 10-11 jucatori de baza, la un lot de 18 pentru Liga Nationala si la 4-5 jucatori pentru echipa a doua pe care o vom avea-o in Divizia A”, a declarat Petru Ghervan.

Principalul CSU-ului considera ca echipa are nevoie de aproximativ jumatate de an pentru a se omogeniza, atat fizic, cat si la nivel de relatii de joc. “Avand in vedere ca sunt 10 jucatori noi, omogenizarea echipei poate dura sase luni pana la un anumit nivel. Sa nu uitam ca sunt jucatori care vin din diverse medii, de la diverse cluburi. Pana in iarna am putea avea un nivel optim de pregatire fizica, iar daca simplificam si pregatirea tehnico-tactica, am putea ajunge la un nivel de coerenta al jocului, atat in atac, cat si in aparare. Acest lucru se face pe baza de repetari, astfel incat sa apara niste automatisme. Este o munca pe care am mai facut-o la Suceava si sper sa dea roade mai repede de un an. Nu cerem decat rabdare, pentru ca va asigur ca ne vom stradui sa facem cel mai joc pe care il putem avea ca echipa”, a spus Petru Ghervan.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Şi-au prezentat achiziţiile"

 1. vai de capul nostru | 6 august 2014 at 11:08 | Răspunde

  astia arata mai mult a copii de mingi decat a handbalisti cu care sa ne salvam.in loc sa mai spargeti banii degeaba,desfiintati echipa asta odata ca ii cantati prohodul de 3 ani incoace,ca oricum ajungem in divizie la ce lot avem comparativ cu celelalte echipe.

  • daca desfiinteaza echipa de handbal cine mai face consumatie in deliripub?

  • uite ca acei copii de mingi despre care zici au produs surpriza bai atotstiutorule! satul de oameni ca tine care comenteaza degeaba si care habar nu au de ce se intampla in lume!

   • vai de capul nostru | 7 august 2014 at 20:57 | Răspunde

    ai castigat la memorial cu un gol,ce sa iti zic,ai sa incepi campionatul cu 3 puncte in plus fata de celelalte. :))
    fugi ma de aia,ne descalta toate echipele din liga cand se va juca pe puncte.

 2. „Ca si club, am fost atractivi pentru unii jucatori pentru ca si-au gasit un loc de munca in Liga Nationala.” HA ,HA, HA.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*