Şi-au mutat tabăra la munte

Rapid Suceava a trecut la cea mai grea etapa a pregatirilor de vara. Dupa o saptamana de reacomodare la efort si un prim meci de verificare, castigat cu scorul de 4-0, in fata Somuzului Preutesti, trupa antrenata de Bogdan Tudoreanu a plecat astazi intr-un cantonament de zece zile la Poiana Negri, stagiu destinat in principal acumularilor fizice. “Urmeaza cea mai importanta perioada a pregatirilor de vara, o perioada grea pentru jucatori, dar sper eu benefica. Avem conditii foarte bune la Poiana Negri, iar pregatirea de acolo sper sa se vada in jocul echipei inca din primele etape de campionat, cand vrem sa atingem varful de forma”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Somuzul Preutesti - Rapid Suceava-68Seful bancii tehnice de pe Areni spune ca sunt slabe sanse sa perfecteze vreun amical pe perioada stagiului montan: “Incercam sa perfectam si un amical, dar este foarte greu sa gasim adversari. Putine echipe din zona noastra au inceput pregatirile asa de repede”. Bogdan Tudoreanu este multumit de lotul actual, dar isi mai doreste doi jucatori care sa intareasca axul central al echipei: “Sunt multumit de lot, dar probabil vor mai veni jucatori. Ne-am mai dori sa aducem un fundas central si un mijlocas central. Avem ceva probleme si in privinta jucatorilor sub 21 de ani, dar asteptam sa vedem care este situatia lui Arotaritei”.

“Ceferistii” au deplasat in stagiul de la Poiana Negri un lot de 21 de jucatori, noutatile de ultima ora fiind mijlocasii Adrian Gheorghiciuc (Sporting Suceava) si Claudiu Ionescu (CF Braila), ultimul semnand cu gruparea de pe Areni. Astfel, in autocarul care a plecat spre pensiunea “La bella vista” s-au imbarcat urmatorii jucatori: Catalin Pascal – Daniel Balan, Claudiu Velescu, Constantin Ferariu, Vasile Vitu, Radu Sava, Razvan Bigu, Cristian Spatar, Ionut Plamada, Vlad Stanescu, Andrei Duman, Adrian Gheorghiciuc, Radu Lutac, Andrei Cerlinca, Ciprian Sumanariu, Florin Burcea, Catalin Golofca, Claudiu Ionescu, Sascha Marinkovic, Mircea Negru si Marius Matei. Au lipsit veteranul Dorin Semeghin, care este asteptat sa se alature lotului rapidist in cursul zilei de miercuri, si portarul Cristi Butnariu, ultimul fiind lasat sa se intoarca la Radauti pentru jocul cu TransDor Tudora, contand pentru turul I al Cupei Romaniei.

Satula de ifosele lui Ionut Ursu, conducerea Rapidului si-a retras oferta inaintata catre fundasul botosanean. In schimb, pentru intarirea compartimentului median al apararii, oficialii de pe Areni s-au reorientat catre Constantin Bumbac, un stoper sucevean in varsta de 30 de ani, care in sezonul trecut a imbracat tricoul Farului.

Cum ar putea arata echipa suceveana in viitorul sezon:

11 Rapid

COMENTARII:

2 Comentarii la "Şi-au mutat tabăra la munte"

  1. Bumbac este peste ce avem noi in momentul de fata in materie de fundasi centrali. Ar fi o achizitie buna. Dar, cine sare din schema ? 🙂

  2. Morariu ar fii bine sa-l chemati inapoi

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*